AHA!!! Den bedste aha-oplevelse jeg har haft.

Rød Rose
Introvert. Jeg vidste godt hvad det betød, men har ikke taget ordet rigtigt til mig, før nu.
Hold da fast hvor giver det god mening for mig, og sikkert også flere andre. Hvor er der mange etiketter, jeg selv og andre har sat på mig gennem tiden, som slet ikke passer. Havde jeg bare taget ordets mening til mig noget tidligere, så var jeg sluppet for at tro jeg var:

Asocial.
Langsom i optrækket.
Mindre begavet i forhold til at være længe om, at finde ud af hvad jeg mener.
Følt mindreværd overfor de ekstroverte, der er hurtige i replikken, og jeg derfor har troet de var klogere end jeg.

Nu har jeg heldigvis fundet ud af, at sådan hænger det slet ikke sammen. Jeg er ”bare” introvert.(meget)

Jeg har så tit siddet til en fest, og tænkt jeg gerne ville deltage i samtalen, men har ikke rigtig kunnet komme i gang. Lige så tit har jeg hørt folk sige, at jeg var sur, snobbet eller kedelig, hvilket var totalt uforståeligt for mig. Fordi, jeg er ikke sur og jeg er SLET ikke snobbet. Jeg elsker at være blandt mennesker, jeg skal bare lige se dem lidt an. Så er jeg næsten altid den sidste, der går hjem fra en fest.

Når man lever i et parforhold, giver det god mening at finde ud af, hvilken type ens partner er. Hvordan partneren ser og oplever verden, eller rettere sagt: Hvordan er partnerens kort over verden. Tænk forskelligheder ind, og anerkend dem. Det giver en bedre forståelse for hinanden, og der vil være færre misforståelser og konflikter. Mange par kender til den problematik, at man har prøvet at fortælle den samme ting flere gange. Man bliver mere og mere frustreret fordi, NU må han/hun da for pokker have fattet hvad man mener, når man nærmest har ”bøjet det i neon”. Men nej. At det siges så du selv kan forstå det, er ikke ensbetydende med at din partner kan forstå hvad der menes. Spørg om dit budskab er forstået. Hvis det ikke er tilfældet, så fortæl det på en anden måde. Anerkend i tænker og opfatter forskelligt, så slipper I for mange af de misforståelser, der giver dårlig energi.

Man skal jo huske på, at det er den gode energi, der skaber glæde og lyst. Lyst til livet, lyst til arbejde og ikke mindst lyst til sex.

Jeg elsker AHA oplevelser :-)