Klitoris er større end en lille bønne.

venlig Alf

Vidste du det? Det vidste jeg først for to år siden. Og jeg har endda en :-)
Kvindens krop og underliv er fantastisk, og en uendelig kilde til nydelse, både sensuelt og seksuelt.

I bloggen denne gang vil jeg skrive lidt om klitoris, der er meget mere og større end den lille, og meget følsomme ”knop”(hovedet), der kan være synlig lige over kvindens vulva. Vi skal huske på, at lige som for eksempel vores fødder ikke er identiske med andres fødder, så ser vores underliv også forskellige ud. Så pas på med at sammenligne.
Kort og generelt beskrevet: Klitoris hoved sidder på klitoris skaftet, der er dækket af forhud. Skaftet forgrener sig ind i kroppen til klitoris basen. Basen deler sig i to ved urinrøret, disse to kaldes klitoris ben. Klitoris benene omslutter skeden og ender omkring bunden af skeden (det er muligt at mærke benene ved at trykke mellem ydre og indre kønslæber. Før fingeren fra side til side, de føles som en sene). Sammen med klitoris benene sidder klitoris løgene. Klitoris løgene er lavet af svulmelegemer og er kvindens rejsning ved ophidselse. Klitoris benene og løgene er meget følsomme og stimuleres ved penetrering af skeden eller tryk mod vulva. Fra basen af klitoris sidder der også nogle nervetråde, der forgrener sig ned langs inderlårene. Så følelsen i klitoris og lysten til sex kan øges ved kærtegn på inderlåret.

Det er altså ikke kun på selve klitoris hovedet, at kvinden er følsom. Det kan være hun også har stor nydelse ved at blive rørt på skaftet, rundt om skaftet eller ned langs klitoris benene ved at kæle eller trykke udvendig ved kønslæberne. Tryk på klitoris benene og løgene indefra skeden kan også være en ”kombi” med oral sex. Kun fantasien sætter grænser. Det er bare at prøve sig frem, enten som par eller solo. Nu vi er ved solo sex. Så giv dig god tid til at udforske dig selv og dit underliv, lær dine lyst punkter og din seksualitet at kende(gælder både kvinder og mænd). Dette er en kilde til et bedre og mere nydelsesfuldt sexliv.