Min baggrund som sexolog

Certificeret sexolog

Jeg er certificeret Sexolog fra Sexologiskolen ved Yazmin Fox.

Jeg er født i 1974, og kommer fra en lille by tæt på Odense.

Jeg bor sammen med min kæreste og tre dejlige piger på 2, 9 og 12 år.

Uddannelsen som sexolog har jeg læst på Sexologiskolen ved Yazmin Fox. www.sexologiskolen.dk . En uddannelse hvor fokus er på det hele menneske. Uddannelsen er delt op i halvt klinisk sexologi, halvt østens medicin. Kort sagt, læren om fysiologi, psykologi, følelser, tanker, energi, kærlighed, nærvær og sex.

Gennem hele mit uddannelses forløb som sexolog, har jeg taget udgangspunkt i mig selv, mit liv, mine glæder og mine sorger. Jeg har brugt mig selv og mærket efter i forhold til de problematikker og det pensum, der er på uddannelsen. Ud over den terapi jeg i tidens løb har været så privilegeret at modtage, var der fra skolens side, et krav om, at de studerende modtager 8 terapi timer for, at man på den måde skal reflektere endnu mere over sin egen seksualitet.

I 15 år har jeg arbejdet som laborant og ved hvor hektisk, det kan være at få en hverdag til at hænge sammen med børn, kæreste, bolig og fuldtids arbejde. Man kan meget nemt komme til at glemme, hvor vigtigt og dejligt det er at prioritere sin partner som en kæreste. Så bliver hverdagen udelukkende en ”fabrik”, der lige akkurat kører rundt.

Jeg har haft store sorger i mit liv. Jeg har mistet min far, der var en klippe i mit liv. Jeg har været gennem en skilsmisse, som var rigtig hård, blandt andet fordi der var to børn, som mistede deres trygge hverdag sammen med far og mor. I afsnittet om “vold i forholdet”, kan du læse om en udfordring mere jeg har personlig erfaring med.

Med mine personlige erfaringer i bagagen, møder jeg min klient med empati og forståelse for netop den problematik og udfordring han/hun måtte have.

Som sexolog har jeg tavshedspligt, og denne fortrolighed tager jeg meget alvorlig.