Rejsningsbesvær

Rejsningsbesvær

Rejsningsproblemer er både tabubelagte og ødelæggende for manges sexliv. Men med samtaleterapi og simple øvelser kan mange faktisk slippe af med problemet helt uden medicin.

At opleve rejsningsbesvær eller svigtende rejsning er ikke nødvendigvis det samme som at være impotent.

Rejsningsbesvær er en problematik, mange mænd kender til – unge som ældre. Årsagerne kan være mange og både fysiske og psykiske. Rejsningsbesvær kan blandt andet skyldes stress, præstationspres, præstationsangst, dårlig livsstil, medicin, åreforkalkning, sukkersyge eller svag bækkenbundsmuskulatur.

Mange mænd, der oplever rejsningsbesvær, kan opnå bedre rejsning og kontrol ved hjælp af samtaleterapi og øvelser. Øvelser, der styrker bækkenbundsmuskulaturen, eller elskovsmusklen som jeg kalder den. Dermed vil mange kunne undgå brug af præstationsfremmede medicin og de bivirkninger der muligvis følger. Træningen af bækkenbunden kan også afhjælpe tidlig/sen sædafgang samt efterdryp.

Jeg underviser klienten i træning af bækkenbunden/elskovsmusklen. Hvis det ønskes, følger jeg op på træningen med samtale og flere øvelser. Selve træningen foregår hos klienten selv, og han skal på intet tidspunkt have tøjet af i klinikken.